نشست مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان و خانواده با رئیس و بانوان شاغل دانشکده علوم تربیتی

در نشستی با حضور مشاور رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز در امور بانوان و خانواده با رئیس و بانوان شاغل دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، مسائل و مشکلات بانوان دانشگاهی مطرح و موردبررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این نشست که در محل دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی برگزار شد، ابتدا دکتر سکینه شاهی از فعالیت‌ها و تلاش‌های دکتر پروانه ولوی دبیر پیشین کمیسیون امور بانوان دانشگاه تقدیر کرد و افزود: دفتر مشاوره بانوان دانشگاه ضمن ادامه فعالیت‌های گذشته برنامه‌های جدیدی تا پایان سال برای بانوان دانشگاهی تدارک دیده است.

وی اظهار کرد: با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و جهاد دانشگاهی برای سلامت بانوان برنامه‌ریزی‌هایی انجام‌شده و همچنین در نظر داریم با همکاری رئیس دانشکده علوم ورزشی برای استفاده بانوان شاغل دانشگاه از امکانات این دانشکده و تشکیل تیم‌های ورزشی همکاری‌های مشترکی داشته باشیم.

مشاور رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز در امور بانوان و خانواده، ادامه داد: برگزاری برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی خصوصاً در حوزه امور خیریه جزو اولویت‌های این دفتر است. تلاش خواهیم کرد به مناسبت‌های مختلف برای ایجاد روحیه نشاط در بین کارکنان برنامه‌های ویژه‌ای تدارک دیده شود.

شاهی همچنین در خصوص پیگیری امور حقوقی بانوان شاغل این دانشگاه، عنوان کرد: بخش دیگری از وظایف این دفتر پیگیری مطالبات حقوقی بانوان شامل مرخصی زایمان، حق شیر، مسائل مرتبط با بانوان سرپرست خانواده، سنوات کاری، ادامه تحصیل بانوان و اعمال مدارک آن‌ها، رفع تبعیض در محیط کار و ... است.

در ادامه این نشست که با حضور دکتر منصور مرعشی رئیس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، وی به پرسش‌های بانوان پاسخ داده و ضمن اظهار رضایت و خرسندی از تشکیل چنین نشست‌هایی بیان کرد: اقدامات لازم برای پیگیری مطالبات بانوان شاغل این دانشکده انجام می‌شود.