کافه کتاب این هفته‌ی دانشگاه با بررسی راه‌های رسیدن به یک ازدواج موفق و داشتن رابطه‌ای شادمانه

در کافه کتاب این هفته دانشگاه شهید چمران اهواز که از سوی کتابخانه، مرکز اطلاع‌رسانی و اسناد دانشگاه و با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار می‌شود، راه‌های رسیدن به یک ازدواج موفق و داشتن رابطه‌ای شادمانه بررسی می‌شود.

در این کافه کتاب که در لایو اینستاگرام به نشانی Scu_CENTRAL_LIBRARY برگزار می‌شود دکتر عباس امان الهی عضو هیئت علمی دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی به شرح و بررسی کتاب ازدواج بدون شکست نوشته دکتر ویلیام گلسر و کالرین گلسر ترجمه سمیه خوش‌نیت نیکو و هدی برازنده می‌پردازد.

این برنامه جمعه 30 آبان ماه ساعت 21 تا 22:30 برگزار می‌شود.