پنج عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز در جمع پژوهشگران پر استناد جهان در سال 2019

پنج عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز در جمع دو درصد پژوهشگران پر استناد جهان بر اساس میزان استنادات به فعالیت‌های پژوهشی در سال 2019 قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در آخرین ارزیابی صورت گرفته بر اساس داده‌های پایگاه اطلاعاتی اسکوپوس در سال استنادی 2019، دکتر ناهید پوررضا و دکتر محمد کوتی از اعضای هیئت علمی دانشکده علوم، دکتر امین رضا نقره آبادی، دکتر غلامرضا اکبری زاده و دکتر حمید محمدصدیقی از اعضای هیئت علمی دانشکده مهندسی، موفق شده‌اند در جمع دو درصد پژوهشگران پر استناد جهان در سال 2019، قرار گیرند.

روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، کسب این موفقیت را جامعه علمی استان خوزستان، تبریک می‌گوید.