فراخوان نام‌نویسی در کارگاه نرم‌افزار «التیوم دیزاینر» ویژه دانشجویان مهندسی برق

انجمن علمی دانشجویی مهندسی برق وابسته به مدیریت حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، مجموعه کارگاه‌های آموزشی نرم افزار «التیوم دیزاینر» را ویژه دانشجویان مهندسی برق برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، این کارگاه‌های تخصصی در پنج جلسه روزهای جمعه برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان برای نام‌نویسی می‌توانند به دفتر انجمن علمی دانشجویی مهندسی برق واقع در دانشکده مهندسی مراجعه کنند.

گفتنی است، آغاز این دوره آموزشی از 24 آبان‌ماه است و تدریس کارگاه‌ها را سید مجتبی موسوی دانشجوی دوره دکتری رشته مهندسی برق بر عهده دارد. در پایان به شرکت‌کنندگان گواهی اعطار می‌شود.