در نشست مربیان رشته های ورزشی فوق برنامه دانشگاه مطرح شد؛

شروع مسابقات ورزشی درون دانشگاهی از 25 آبان ماه امسال

مسابقات ورزشی درون دانشگاهی به‌منظور مشخص شدن تیم‌های ورزشی دانشگاه شهید چمران اهواز از 25 آبان ماه امسال در این دانشگاه آغاز می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در نشستی با حضور دکتر سید حسین مرعشیان مدیر تربیت‌بدنی و مربیان رشته‌های مختلف ورزشی فوق‌برنامه دانشگاه مسائل مرتبط با امور ورزشی، مور بررسی قرار گرفت.

در این نشست مقرر شد به صلاحدید تربیت‌بدنی دانشگاه در بعضی از رشته‌های ورزشی مسابقات چندجانبه‌ای با گروه‌های بیرون از دانشگاه ترتیب داده شود.

همچنین فراهم شدن شرایط حضور گروه شطرنج دانشگاه در تمرینات گروه‌های این رشته در هیئت شطرنج استان و همچنین انجام تمرینات تنیس روی میز در مجموعه ورزشی خواهران از دیگر مسائل مطرح‌شده در این نشست بود.

در این نشست مقرر شد تدابیر لازم برای مشارکت بیشتر دانشجویان و شرکت فعال در فعالیت‌های فوق‌برنامه ورزشی از طریق تشویق‌های مختلف اندیشیده شود.