حضور رئیس، اعضای هیات علمی و جمعی از کارکنان دانشگاه در راهپمایی 22 بهمن

شناسه : 4194908

حضور رئیس، اعضای هیات علمی و جمعی از کارکنان دانشگاه در راهپمایی 22 بهمن

دکترغلامحسین خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز به همراه اعضای هیات رئیسه دانشگاه، اعضای هیات علمی و جمعی از کارکنان روز سه شنبه درکنار سایر مردم شهید پرور و انقلابی استان خوزستان در راهپیمایی باشکوه 22 بهمن حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این راهپیمایی حماسی جمعی از دانشجویان این دانشگاه نیز حضور داشتند و هم پای سایر اقشار جامعه ضمن گرامی داشت روز پیروزی انقلاب اسلامی با سردادن شعارهای ضد استکبار خشم خود را نسبت به کارشکنی ها و توطئه های دشمنان نشان دادند.

دانشگاهیان، فرهنگیان، بسیج دانس آموزی ، بسیج کارکنان، بسیج دانشجویی دانشگاه های استان و بخصوص بسیج  دانشگاه شهید چمران اهواز در این راهپیمایی باشکوه با در دست داشتن پلاکاردهای سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و رهبر معظم انقلاب و سردادن شعارهای ضد استکبار انزجار خود را نسبت به توطئه های مکرر رژیم صهیونیستی ، آمریکا و هم پیمانانش نشان دادند.

راهپیمایی حماسی 22 بهمن با حضور اقشار مختلف جامعه در سراسر کشور و همزمان در استان خوزستان از میدان شهدا تا چهارراه آبادان اهواز برگزار شد.