جمعه, 4 فروردين 1396
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۷

«اطلاعيه»

شرايط شركت در آزمون زبان انگليسي عمومي دانشگاه شهيد چمران اهواز

دانشگاه شهيد چمران اهواز به منظور ايجاد تسهيلات بيشتر براي مربيان متقاضي ادامه تحصيل در دوره‌هاي دكتري اقدام به برگزاري آزمون زبان عمومي مي‌نمايد.

شركت ديگر متقاضيان، از جمله دانشجويان كارشناسي‌ارشد و دكتري در اين آزمون بلامانع است.

الف) شرايط آزمون:

1ـ اين آزمون به منظور ارزيابي زبان انگليسي داوطلبان برگزار مي‌گردد، افرادي كه حداقل 50% نمره آزمون را كسب نمايند، گواهي قبولي آنها در اين آزمون تا 2 سال در اين دانشگاه معتبر خواهد بود.

2ـ آزمون به صورت چهار گزينه‌اي بوده و نمره منفي ندارد.

3ـ پاسخنامه‌ها توسط ماشين تصحيح مي‌شود و امكان خطا در آن وجود ندارد، از اين رو اعتراض به نتايج پذيرفته شده نيست.

4ـ بديهي است در صورت عدم شركت داوطلبان در آزمون زبان عمومي، مبلغ واريزي به هيچ وجه مسترد نخواهد شد.

5ـ نتيجه اين آزمون فقط براي دانشگاه شهيد چمران اهواز اعتبار دارد و اين دانشگاه در مورد پذيرش و يا عدم پذيرش نتيجه اين آزمون توسط دانشگاه‌هاي ديگر، وزارتخانه‌ها و يا ديگر مراكز تعهدي ندارد.

ب) مدارك مورد نياز:

1ـ يك قطعه عكس و اصل كارت ملي

2ـ رسيد بانكي:

(واريز مبلغ 000/500 ريال (پانصد هزار ريال) بابت هزينه ثبت نام به حساب 2177272204005 بانك ملي «سيبا» به نام «رابط تمركز درآمد حاصل از برگزاري دوره‌هاي آموزشي خاص دانشگاه شهيد چمران اهواز»)، با شناسه پرداخت 2239432

ج) نحوه ثبت‌نام و تحويل مدارك:

نحوه ثبت‌نام: حضوري

تاريخ ثبت‌نام: سه‌شنبه 17/12/95 لغايت چهارشنبه 19/01/96

محل ثبت‌نام: دانشگاه شهيد چمران اهواز، ساختمان مركزي، طبقه اول، اتاق 98، گروه آموزشهاي آزاد و مجازي دانشگاه

منابع كمكي آزمون: مجموعه آزمون TOEFL Barrons و مجموعه آزمون Long Man

د) تاريخ و محل توزيع كارت و برگزاري آزمون:

تاريخ و محل توزيع كارت: روز چهارشنبه مورخ 23/01/96، گروه آموزشهاي آزاد و مجازي دانشگاه

تاريخ و محل آزمون: روز پنجشنبه مورخ 24/01/96، رأس ساعت 9 صبح، محل آزمون متعاقباً اعلام مي‌گردد.

ـ همراه داشتن كارت شناسايي معتبر در جلسه آزمون الزامي مي‌باشد.

دفتر آموزشهای آزاد