سه‌شنبه, 26 تير 1397
عنوان : دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی دانشگاه ها و مراكز پژوهشی و فناوری منطقه ١٠ كشور انتخاب شد
 ۱۳۹۷/۰۴/۱۷

ندا شفیعی مدیر روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز به عنوان دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی دانشگاه ها و مراکز پژوهشی و فناوری منطقه ۱۰ کشور انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در اين انتخابات كه صبح امروز، ١٧ تيرماه در محل وزارت علوم، تحقيقات و فناوري برگزار شد، ندا شفيعي، مدير روابط عمومي دانشگاه شهيد چمران اهواز به عنوان دبیر منطقه ١٠ روابط عمومی دانشگاه ها و مراكز پژوهشي و فناوري وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انتخاب گردید.

همچنین در این نشست دکتر علیرضا عبدالهی نژاد مدیر روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از تشکیل کارگروه هایی در روابط عمومی این وزارت خانه خبر داد.

همچنین مدیران روابط عمومی های دانشگاه های منطقه ۱۰ کشور به بیان ظرفیت ها و مشکلات واحدهای زیرمجموعه خود پرداختند.

تاریخ آخرین بروزرسانی شنبه 23 تیر 1397